Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vragen staat uiteraard vrij! U kunt contact opnemen via het hier onderstaande formulier.
TheMartiansDuke – TMD presentaties te Cuijk
info@hd62.nl
0652 693 692

Belangrijke informatie omtrent facturering:

Omdat The Martians Duke NIET staat ingeschreven in de KvK en dus werk verricht als particulier krijgt u een kwitantie waarop geen btw bedrag vermeld wordt.  Een factuur sturen als particulier mag namelijk niet. In de plaats daarvan wordt een kwitantie gemaakt. Een kwitantie is een document dat ondertekent is door de particulier, die daarmee verklaart dat het bedrijf de betaling heeft voldaan en de goederen of diensten ontvangen heeft. De kwitantie maakt duidelijk maken welke goederen en diensten er geleverd zijn, hoeveel en voor welk bedrag. Daarnaast moet vermeld worden aan wie de kwitantie gericht is, de datum van de levering van goederen of diensten. De kwitantie wordt afgesloten worden met mijn naam en handtekening.

Wanneer u de kwitantie ontvangt, mag u de kosten in de boekhouding verwerken. Hierdoor wordt de winst lager en wordt er dus minder belasting betaald. Een kwitantie is een geldig document voor uw bedrijfsadministratie.error: Content is protected !!